ελιές ελαιόλαδο βιολογικά λάδι gourmet bio

sakellaropoulos organic farming greece

(Συνέντευξη στο ειδησεογραφικό πρακτορείο ειδήσεων Greekreporter.com) Στις αρχές της δεκαετίας του 1990 η λέξη «βιολογικό» δεν σήμαινε τίποτα για τους περισσότερους Έλληνες. Το φαγητό…
Οι «βιολογικοί ελαιώνες Σακελλαρόπουλου», στη Σπάρτη Λακωνίας είναι ο ορισμός του πολύ γνωστού όρου στο εξωτερικό, Single Estate βιολογικού παραγωγού, αλλά σε συγκεκριμένο Terroir…
Η βιολογική φάρμα Σακελλαρόπουλου κάποιος θα μπορούσε να πει,βασισμένος σε μια πλειάδα βραβείων (185 βραβεία από εθνικούς και διεθνείς διαγωνισμούς ποιότητας για να είμαστε…
Μια «πολύ μεγάλη διάκριση υψηλού κύρους για Έλληνα ελαιοπαραγωγό» με οκτώ (8) βραβεύσεις σε οκτώ (8) ισάριθμες συμμετοχές, σημειώθηκε στο Τόκιο της Ιαπωνίας, για…
Βάση ΠαναγοπούλουΥπάρχουν ελληνικές επιτραπέζιες ελιές που να φέρουν ισχυρισμό υγείας; Ναι, και μάλιστα βραβεύτηκαν πρόσφατα από τον διεθνή διαγωνισμό ARISTOLEO Awards - High Phenolic…
Με 3 πλατινένια, 5 χρυσά και 2 ασημένια βραβεία υψηλής ποιότητας Μια εξαιρετικά τιμητική διάκριση από επαγγελματίες της γεύσης για τους βιολογικούς ελαιώνες Σακελλαρόπουλου,…
Οι βιολογικοί ελαιώνες Σακελλαρόπουλου συμπληρώνουν 30 χρόνια ιστορίας και συνεχίζουν να σαρώνουν τα διεθνή βραβεία με 164 διακρίσεις! Ο Νίκος Σακελλαρόπουλος μιλώντας στο iefimerida…
Για 5η συνεχόμενη χρονιά, το World Olive Center for Health, σε συνεργασία με το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών,ανακοινώνει τα αποτελέσματα του διεθνούς διαγωνισμού…