ελιές ελαιόλαδο βιολογικά λάδι gourmet bio

sakellaropoulos organic farming greece

Υψηλές βαθμολογίες για τα ελαιόλαδα Σακελλαρόπουλου στη γευσιγνωσία Savantes 2015 στη Νέα Υόρκη TornosNews.gr 13.03.2015 | 13:07     Υψηλές βαθμολογίες συγκέντρωσαν τα 4 έξτρα…
Άρθρο της δημοσιογράφου κας Ξανθής Γούναρη, την οποια και ευχαριστούμε για την ιδιαίτερη οπτική της ,στην εργασια μας.
Τα υψηλότερα ποσοστά συγκέντρωσης των φυσικών αντιοξειδωτικών ουσιών υδροξυτυροσόλη και τυροσόλη που έχουν ανιχνευθεί μέχρι σήμερα σε εμπορικά δείγματα βρώσιμων ελιών απο όλο τον…
ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ  ΕΡΕΥΝΑΣ - ΑΝΑΛΥΣΗΣ  ΣΤΙΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΕΣ ΕΛΙΕΣ ΤΩΝ ΕΛΑΙΩΝΩΝ ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ ,ΑΠΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ (τομέας φαρμακογνωσίας και…
Άγγελος Ρέντουλας Το έντονο πράσινο χρώμα του, η πικάντικη και ευχάριστα πικρή γεύση του και το πλήθος των ποιοτικών χαρακτηριστικών του το καθιστούν ιδανική επιλογή για το γιορτινό και όχι μόνο τραπέζι. Ο λόγος για…
Μπορεί να χρησιμοποιηθεί αβλαβώς μέχρι και 8 ώρες ενώ τα σπορέλαια παράγουν πάνω από 30 τοξικές ουσίες Επιστημονική συγκριτική μελέτη για την καταλληλλοτητα διαφόρων λαδιών στο τηγανισμα επεδειξη ότι το έξτρα παρθένο ελαιόλαδο λόγω των…
Γράφει η Αναστασία Σαράφη Έρευνα αποκαλύπτει τα σπουδαία του οφέλη στον εγκέφαλο   Τεράστια οφέλη στην εμφάνιση και λειτουργία των νευρώνων και των συνάψεων του εγκεφάλου προσφέρει το έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, συμβάλλοντας έτσι στην καλή μνήμη και μάθηση, ενώ μπορεί…
    Το ελαιόλαδο, το οποίο είναι πλούσιο σε μονοακόρεστα λιπαρά οξέα, είναι το κύριο συστατικό της μεσογειακής διατροφής. Οι πληθυσμοί της Μεσογείου έχουν μεγαλύτερο προσδόκιμο ζωής και χαμηλότερο κίνδυνο για καρδιαγγειακές παθήσεις, υψηλή αρτηριακή…