Φυλλικόν Πρωτέλαιο - Άθερμο Εξαιρετικό Παρθένο Βιολογικό Ελαιόλαδο

ΠεριγραφήΤο Φυλλικόν πρωτέλαιο είναι ένα άθερμο βιολογικό εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο πρώτης συγκομιδής, σε πολύ άγουρο στάδιο ωρίμανσης, με έντονα και ιδιαίτερα γευσιγνωστικά χαρακτηριστικά υψηλής ποιότητας.

Έχει έντονα φρουτώδη αρώματα φρεσκοκομμένης πράσινης άγουρης ελιάς με ιδανικούς δείκτες πικρού και πικάντικου, σε συνδυασμό με υψηλή περιεκτικότητα πολυφαινολών που το κατατάσσουν στα βιολειτουργικά ελαιόλαδα με ισχυρισμό υγείας.

Συμμετέχει στην τριετή Παρεμβατική Μελέτη Μεσογειακής Διατροφής με τίτλο "Feeding America's Bravest", που διενεργεί η Σχολή Δημόσιας Υγείας Harvard T.H. Chan του πανεπιστημίου Harvard της Αμερικής.

Το Φυλλικόν είναι ένα premium μονοποικιλιακό single estate (ιδιοπαραγώμενο) βιολογικό πρωτέλαιο, περιορισμένης ποσότητας, στο terroir ελαιώνες Σακελλαρόπουλου, από ποικιλία Κορωνέικη. Θεωρείται το Ελληνικό βιολογικό ελαιόλαδο με τα περισσότερα διεθνή βραβεία γεύσης και ποιότητας στους μεγαλύτερους διαγωνισμούς παγκοσμίως.

 

Αγουρέλαιο - Άθερμο Βιολογικό Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο

ΠεριγραφήΤο άθερμο βιολογικό Αγουρέλαιο είναι σίγουρα ένα μεγάλο δώρο της Φύσης, γνωστό για τις ιδιότητες στην διατροφή του ανθρώπου από αρχαιοτάτων χρόνων. Οι Αρχαίοι Έλληνες το αποκαλούσαν ωμοτριβές ή ομφάκιο, ενώ σήμερα οι Ευρωπαίοι θεωρούν το Αγουρέλαιο ένα premium εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο πολύ υψηλής ποιότητας.

Οι ελαιώνες Σακελλαρόπουλου ως terroir είναι οι πρώτοι στην Ελλάδα που επίσημα τυποποίησαν άθερμο βιολογικό Αγουρέλαιο single estate, μονοποικιλιακό, πρώιμης συγκομιδής, πολύ χαμηλής οξύτητας και ψυχρής εξαγωγής.

Συμμετέχει στην τριετή Παρεμβατική Μελέτη Μεσογειακής Διατροφής με τίτλο "Feeding America's Bravest", που διενεργεί η Σχολή Δημόσιας Υγείας Harvard T.H. Chan του πανεπιστημίου Harvard της Αμερικής.

Πολυβραβευμένο παγκοσμίως, έντονα φρουτώδες με χαρακτηριστικούς δείκτες πικρού και πικάντικου, με υψηλή περιεκτικότητα πολυφαινολών κατατάσσεται στα βιολειτουργικά ελαιόλαδα με ισχυρισμό υγείας . 

 

Αρμονία - Μονοποικιλιακό Βιολογικό Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο

ΠεριγραφήΤο βιολογικό άθερμο ελαιόλαδο Αρμονία, είναι ένα μονοποικιλιακό εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, που προέρχεται από το συνδυασμό άγουρων και ημιώριμων ελιών, χειροποίητης συλλογής και ψυχρής εξαγωγής εντός λίγων ωρών.

Ως βασικό ελαιόλαδο του terroir ελαιώνες Σακελλαρόπουλου, έχει γευσιγνωστικά χαρακτηριστικά υψηλής ποιότητας, μεσαίας έντασης φρουτώδη αρώματα, εξαιρετικά ισορροπημένους δείκτες πικρού και πικάντικου, που σε συνδυασμό με την υψηλή περιεκτικότητα πολυφαινολών, ανήκει στα βίο λειτουργικά ελαιόλαδα μας με ισχυρισμό υγείας.

Συμμετέχει στην τριετή Παρεμβατική Μελέτη Μεσογειακής Διατροφής με τίτλο "Feeding America's Bravest", που διενεργεί η Σχολή Δημόσιας Υγείας Harvard T.H. Chan του πανεπιστημίου Harvard της Αμερικής.

Το Αρμονία είναι ένας βιολογικός χυμός ελιάς, ένα άθερμο superior μονοποικιλιακό single estate (ιδιοπαραγώμενο) βιολογικό ελαιόλαδο, με πολλές διακρίσεις και βραβεύσεις σε διεθνείς διαγωνισμούς παγκοσμίως.  

 

Αρμονικόν - Βιολογικό Εξαιρετικό Παρθένο Άθερμο Ελαιόλαδο

ΠεριγραφήΤο μονοποικιλιακό βιολογικό εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Αρμονικόν, είναι ένα γενικής χρήσης γευστικό ελαιόλαδο που προέρχεται από ώριμες ελιές, απαλής έντασης, ποικιλίας Κορωνέϊκης, ψυχρής εξαγωγής στους 25-27°C (άθερμο λάδι) με χαμηλή οξύτητα που συνήθως δεν υπερβαίνει το 0,3 %.

Το μονοποικιλιακό βιολογικό λάδι Αρμονικόν έχει ισορροπία, αρμονική γεύση, φρέσκα αρώματα αγρού, διακριτική επίγευση και συνοδεύει πολλές συνταγές, ως βάση μαγειρέματος με βιολογικό ελαιόλαδο, ενώ μπορεί να υποστηρίξει την διακριτική νότα του λαδιού σε όλες τις χρήσεις της κουζίνας.

Το Αρμονικόν προερχόμενο από το terroir ελαιώνες Σακελλαρόπουλου, έχει βραβευτεί σε μεγάλους διεθνείς διαγωνισμούς παγκοσμίως.  

 

Βιολογικοί Ελαιώνες Σακελλαρόπουλου

Πατώντας ΑΠΟΔΟΧΗ, δηλώνετε ότι αποδέχεστε τους όρους χρήσης και την χρήση των cookies στις σελίδες μας. Σε περίπτωση που δεν συμφωνείτε με τους όρους αυτούς, παρακαλούμε αποχωρήστε.

ΑΠΟΔΟΧΗ