Συλλεκτικόν - Premium Gourmet Αρωματικό Αγουρέλαιο

ΠεριγραφήΤο premium αρωματικό αγουρέλαιο Συλλεκτικόν, είναι σίγουρα ένα γευστικό δώρο της Φύσης. Ανήκει στην κατηγορία των gourmet 100 % φυσικών αρωματικών ελαιολάδων. Συνδυασμός Κορωνέϊκων ελιών, πορτοκαλιών και λεμονιών με γευστικές νότες αυτοφυούς θυμαριού.

Πολυβραβευμένο παγκοσμίως με μεγάλες τιμητικές διακρίσεις. Χαρακτηριστική η 2η θέση στον κόσμο στην παγκόσμια κατάταξη Evoowr 2022 και 2017, αλλά και το βραβείο των 3 χρυσών αστεριών το 2019, στα φημισμένα ως «όσκαρ της γεύσης», Great Taste Awards του Λονδίνου.

Πολυβραβευμένο παγκοσμίως με μεγάλες και τιμητικές διακρίσεις, με αποκορύφωμα την κατάταξη του στην 2η θέση παγκοσμίως στην κατηγορία του για το 2022(παγκόσμια κατάταξη EVOOWR).  

 

Ωλεώαστρων - Premium Gourmet Αρωματικό Ελαιόλαδο

ΠεριγραφήΤο premium αρωματικό ελαιόλαδο Ωλεώαστρων, είναι ένα γευσιγνωστικό ποίημα της φύσης, ένα καινοτομικό ελαιόλαδο που περιέχει επτά (7) φυσικά συστατικά, με εξειδικευμένη τεχνογνωσία.

Συνδυάζει Κορωνέικες ελιές, καρύδια, αντράκλα, μαραθόσπορο, ρίγανη, δάφνη και δενδρολίβανο, σε μια ισορροπημένη gourmet πανδαισία αρωμάτων και γεύσεων. Ανήκει στην κατηγορία των gourmet 100 % φυσικών αρωματικών ελαιολάδων.

Πολυβραβευμένο παγκοσμίως με μεγάλες και τιμητικές διακρίσεις, με αποκορύφωμα την κατάταξη του στα TOP 5 κορυφαία ελαιόλαδα στην κατηγορία του στον κόσμο για το 2021 και το 2022(παγκόσμια κατάταξη EVOOWR).  

 

Ένσταγμα - Premium Gourmet Αρωματικό Ελαιόλαδο

ΠεριγραφήΤο premium αρωματικό ελαιόλαδο Ένσταγμα, είναι μία γευσιγνωστική τριλογία φύσης, μια καινοτομική σειρά που ενώνει αρμονικά το σαφράν με το ελαιόλαδο, σε τρείς γευστικές παραλλαγές που απαιτούν λεπτούς χειρισμούς κατά την παραγωγή με εξειδικευμένη τεχνογνωσία.

Συνδυάζει τις Κορωνέϊκες ελιές, το σαφράν, το δενδρολίβανο και το φασκόμηλο με μοναδικότητα που αναδεικνύει γαστρονομικές δημιουργίες. Ανήκει στην κατηγορία των premium gourmet 100 % φυσικών αρωματικών ελαιολάδων. Είναι ένα βραβευμένο ελαιόλαδο με πολλές χρυσές διακρίσεις.

Οι ελαιώνες Σακελλαρόπουλου είναι οι πρώτοι στην Ελλάδα που επίσημα παρήγαγαν και τυποποίησαν premium gourmet φυσικά αρωματικά ελαιόλαδα με εξειδικευμένη τεχνοτροπία.  

 

Βιολογικοί Ελαιώνες Σακελλαρόπουλου

Πατώντας ΑΠΟΔΟΧΗ, δηλώνετε ότι αποδέχεστε τους όρους χρήσης και την χρήση των cookies στις σελίδες μας. Σε περίπτωση που δεν συμφωνείτε με τους όρους αυτούς, παρακαλούμε αποχωρήστε.

ΑΠΟΔΟΧΗ