Βιολογικές Ελιές Καλαμών - Φυσικές

ΠεριγραφήΟι βιολογικές ελιές Καλαμών αποτελούν ένα από τα κύρια βιολογικά λειτουργικά ελαιοπροϊόντα, single estate, αποκλειστικά του terroir των ελαιώνων Σακελλαρόπουλου.

Συνδυάζουν την αυθεντική γεύση ελιάς με τον παραδοσιακό φυσικό τρόπο επεξεργασίας, χωρίς παστερίωση, χωρίς χημικά πρόσθετα και ελάχιστη προσθήκη αλατιού, με αποτέλεσμα να χαρακτηρίζονται ως ένα υγιεινό superfood, με υγειοπροστατευτικά συστατικά αλλά και πολλές διεθνείς βραβεύσεις.

Συμμετέχουν σε παγκόσμιες κλινικές μελέτες πανεπιστημιακών ιδρυμάτων, όπως στην έρευνα “Olives For Health” της Σχολής Δημόσιας Υγείας σε συνεργασία με το τμήμα Καρδιολογίας της Ιατρικής Σχολής του πανεπιστημίου Yale της Αμερικής, με αριθμό κατοχύρωσης NCT05218980 στο ClinicalTrials.gov.

Ταυτόχρονα, συμμετέχουν σε δύο κλινικές μελέτες για την επίδραση τους στην ανθρώπινη υγεία, που διεξάγονται από την Φαρμακευτική Σχολή του ΕΚΠΑ.  

 

Αγουροελιές - Φυσικές Άγουρες Ελιές με Ελάχιστο Αλάτι

ΠεριγραφήΟι φυσικές ελιές Αγουροελιές είναι ένα καινοτόμο ελαιοπροϊόν υψηλής τεχνογνωσίας, αποτελώντας ένα από τα κύρια λειτουργικά ελαιοπροϊόντα (functional foods) των ελαιώνων Σακελλαρόπουλου, με αντιοξειδωτικές ουσίες, που προστατεύουν την ανθρώπινη υγεία.

Είναι 100 % φυσικές, με ελάχιστο αλάτι και δεν είναι επεξεργασμένες ή τεχνητά χρωματισμένες.

Ιδανικές για όσους προτιμούν την αυθεντική γεύση της άγουρης ελιάς με την ευχάριστη πικράδα.

Για την ιδιαίτερη γεύση και την υψηλή ποιότητα τους, οι φυσικές Αγουροελιές έχουν διακριθεί όσες φορές έχουν συμμετάσχει σε διεθνείς διαγωνισμούς γευσιγνωσίας επιτραπέζιων ελιών.

 

Πράσινες - Άγουρες Ελιές με Λεμόνι - Χωρίς Ξύδι

ΠεριγραφήΟι Πράσινες ελιές με λεμόνι των βιολογικών ελαιώνων Σακελλαρόπουλου αποτελούν την επέκταση της παράδοσης της Λακωνίας σε νέους ορίζοντες.

Συνδυάζουν την αυθεντική γεύση της πράσινης ελιάς με τον εξειδικευμένο φυσικό τρόπο επεξεργασίας τους, βασισμένο στην επιστημονική παρακολούθηση.

Οι Πράσινες ελιές είναι ιδανικές για όσους δεν προτιμούν ή έχουν δυσανεξία στο ξύδι και κατά συνέπεια στις ελιές με ξύδι, διότι δεν περιέχεται σε κανένα στάδιο παραγωγής και τυποποίησης τους.

Παράλληλα διατηρούν την αυθεντική γεύση της άγουρης πράσινης ελιάς, με ελάχιστη παρουσία αλατιού και σίγουρα αποτελούν μια γαστρονομική πρόταση υψηλής ποιότητας που έχει βραβευθεί διεθνώς.

 

Ανάλατες - Ελιές Καλαμών Χωρίς Αλάτι

Περιγραφή Οι φυσικές Ανάλατες ελιές Καλαμών είναι το αποκορύφωμα της εξειδικευμένης τεχνογνωσίας των ελαιώνων Σακελλαρόπουλου από το 1992, καθώς είμαστε οι πρώτοι που κυκλοφόρησαν Ανάλατες ελιές στην Ελληνική αγορά.

Οι Ανάλατες ελιές είναι ιδανικές για όσους προτιμούν την αγνή και ξεκάθαρη γεύση της ελιάς χωρίς το αλάτι.

Συνδυάζουν την αυθεντική γεύση ελιάς με τον φυσικό τρόπο επεξεργασίας, χωρίς παστερίωση, χωρίς χημικά πρόσθετα και χωρίς προσθήκη αλατιού σε όλα τα στάδια παραγωγής τους.

Είναι ένα καινοτόμο ελαιοπροϊόν που δημιουργήθηκε με στόχο την βελτίωση της ανθρώπινης υγείας. Θα το χαρακτηρίζαμε ως ένα λειτουργικό super food των ελαιώνων μας.  

 

Βιολογικοί Ελαιώνες Σακελλαρόπουλου

Πατώντας ΑΠΟΔΟΧΗ, δηλώνετε ότι αποδέχεστε τους όρους χρήσης και την χρήση των cookies στις σελίδες μας. Σε περίπτωση που δεν συμφωνείτε με τους όρους αυτούς, παρακαλούμε αποχωρήστε.

ΑΠΟΔΟΧΗ