Τέλιες - Gourmet Ελιές Καλαμών με Αρωματικά Φυτά

ΠεριγραφήΟι gourmet ελιές Τέλιες είναι απόλυτα φυσικές επιτραπέζιες ελιές που ανήκουν στην premium σειρά «Ελιές Καλαμών Gourmet» των ελαιώνων Σακελλαρόπουλου, ανοίγοντας νέους γευστικούς ορίζοντες στην Ελληνική επιτραπέζια ελιά, ως πρόταση υψηλής γαστρονομίας με διεθνείς αναγνωρίσεις.

Βραβεύτηκαν ως οι Νο.1 ελιές με την υψηλότερη διάκριση Super Health Award, στα Aristoleo High Phenolic Table Olive Awards 2018, που προσμετρά τα υψηλά ευεργετικά συστατικά στις ελιές.

Παράλληλα, τιμήθηκαν με το βραβείο των δύο χρυσών αστεριών Great Taste Awards στο Λονδίνο, την υψηλότερη διάκριση του διαγωνισμού για το 2019, στα γνωστά «Όσκαρ της γεύσης».

 

Βαλσαμικές - Gourmet Ελιές Καλαμών με Βαλσαμικό Ξύδι

ΠεριγραφήΟι gourmet ελιές Βαλσαμικές, είναι το αποτέλεσμα του επίμονου οράματος των βιολογικών ελαιώνων Σακελλαρόπουλου, στην ανάδειξη και την εξέλιξη των φυσικών Ελληνικών επιτραπέζιων ελιών σε νέους δρόμους υψηλής ποιότητας και γαστρονομίας.

Αποτελούν μια εμπειρία μοναδικής gourmet γεύσης, αναγνωρισμένης πλέον παγκοσμίως σε πολλούς διαγωνισμούς, με πρωτοφανείς διακρίσεις για Ελληνικές επιτραπέζιες ελιές.

Παράλληλα, οι Βαλσαμικές είναι οι ελιές που συμμετείχαν στην 1η παγκόσμια κλινική μελέτη του ΕΚΠΑ υπό την αιγίδα του World Olive Center και το UC Davis Olive Center στην Καλιφόρνια, για την θετική επίδραση τους στην ανθρώπινη υγεία.

 

Πορτοκαλένιες - Gourmet Ελιές Καλαμών με Πορτοκάλι

ΠεριγραφήΟι gourmet επιτραπέζιες ελιές Πορτοκαλένιες είναι ένα λειτουργικό ελαιοπροϊόν (functional foods) των ελαιώνων μας, με πολύ υψηλή συγκέντρωση υγειοπροστατευτικών ουσιών.

Είναι απόλυτα φυσικές επιτραπέζιες ελιές Καλαμών, με μοναδική γεύση, αρώματα, καθώς και ανώτερα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά με διεθνείς βραβεύσεις γεύσης και ποιότητας.

Ο χαρακτήρας στις ελιές Πορτοκαλένιες προσδίδεται από το Λακωνικό πορτοκάλι, με την προσθήκη του γλυκόξινου χυμού και της κρουστής φλούδας του με το αιθέριο έλαιο της, με ελάχιστη προσθήκη αλατιού. Οδηγεί την γευστική απόλαυση σε ένα ανοιξιάτικο πρωινό περίπατο στη Φύση, ανάμεσα σε ανθισμένες πορτοκαλιές και στιβαρές ελιές της Λακωνίας.

 

Λεμονένιες – Gourmet Ελιές Καλαμών με Λεμόνι Χωρίς Ξύδι

ΠεριγραφήΟι ελιές Καλαμών Gourmet Λεμονένιες είναι ελιές χωρίς ξύδι, με χυμό και φλούδα λεμονιού, σε ένα εκπληκτικό γευστικό συνδυασμό με τέσσερα (4) αρωματικά φυτά της Λακωνικής γης.

Είναι ένα ακόμα προϊόν υψηλής τεχνογνωσίας των ελαιώνων μας, αποτελώντας ένα από τα κύρια λειτουργικά ελαιοπροϊόντα (functional foods) μας, με πολύ υψηλές φαινόλες και αντιοξειδωτικές ουσίες, που προστατεύουν την ανθρώπινη υγεία.

Οι επιτραπέζιες φυσικές ελιές Λεμονένιες των ελαιώνων Σακελλαρόπουλου, αποτελούν μια εμπειρία αυθεντικής γεύσης ελιάς, υψηλής ποιότητας, βραβευμένη από ειδικούς γευσιγνώστες, σε πολλούς διεθνείς διαγωνισμούς ποιότητας με μοναδικές παγκόσμιες διακρίσεις.

 

Μηλένιες - Gourmet Ελιές Καλαμών με Μήλο

ΠεριγραφήΟι ιδιαίτερες gourmet ελιές Μηλένιες, είναι ελιές ποικιλίας Καλαμών υψηλής ποιότητας, με αρωματικό μήλο, ολόκληρο, με χυμό, πούλπα και φλούδα. Συνοδεύεται από βιολογικό έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, υπέροχο μηλόξυδο, χυμό λεμονιού και ντελικάτη δάφνη.

Οι gourmet ελιές Μηλένιες, είναι το αποτέλεσμα του επίμονου οράματος των βιολογικών ελαιώνων Σακελλαρόπουλου, στην ανάδειξη και την εξέλιξη των γευστικών χαρακτηριστικών των φυσικών επιτραπέζιων ελιών σε νέους δρόμους, υψηλής ποιότητας και γαστρονομίας.

Οι ελιές Μηλένιες έχουν διακριθεί σε διεθνείς διαγωνισμούς γευσιγνωσίας από ειδικούς κριτές και κατατάσσονται στην ελίτ των gourmet τροφίμων.

 

Πινελιές - Gourmet Ελιές Καλαμών με Ούζο

ΠεριγραφήΟι ελιές gourmet Πινελιές, είναι ελιές με ούζο, υψηλής ποιότητας και παγκόσμιας καινοτομίας, ποικιλίας Καλαμών, που συνοδεύονται από γλυκανισάτο ούζο, ξύδι και λεμόνι, Ελληνικό τσάι και γλυκό μαραθόσπορο.

Αποτελούν μια πρωτότυπη Ελληνική δημιουργία των ελαιώνων Σακελλαρόπουλου, σε ένα θαλασσινό «ταξίδι» γεύσεων και αναμνήσεων, που συνοδεύει με τα αρώματα του την Ελλάδα σε όλο τον κόσμο.

Για την ιδιαίτερη γεύση και την υψηλή ποιότητα τους, έχουν βραβευτεί σε διεθνείς διαγωνισμούς γευσιγνωσίας. Τιμήθηκαν με βραβείο χρυσού αστεριού και στις τρείς συμμετοχές τους στα Great Taste Awards Λονδίνο, το 2015, το 2018 και το 2020.

 

Gousto - Καλαμών και Πράσινες Ελιές Gourmet

ΠεριγραφήΟι ιδιαίτερες ελιές gourmet Gousto, είναι μια πολύ καινοτομική δημιουργία των ελαιώνων Σακελλαρόπουλου με ιδιαιτερότητες και υψηλό βαθμό δυσκολίας στην ολοκλήρωση της.

Ελιές δύο διαφορετικών ποικιλιών ταυτόχρονα στο ίδιο βάζο και με συγκεκριμένες αναλογίες, μικρόκαρπες Πράσινες και μεγαλόκαρπες Καλαμών, με «αντίθετες» γεύσεις, αλλά και συστατικά που σπάνια συνδυάζονται μαζί, το ξύδι και το λεμόνι, συνοδευόμενα από κόλιανδρο και αρωματικό Ελληνικό τσάι.

Το εκπληκτικό γευσιγνωστικό σημείο των gourmet ελιών Gousto, είναι η στιγμή που θα δοκιμαστούν, όπου έρχεται μια έκπληξη, μια γευστική εμπειρία του τι πραγματικά σημαίνει δημιουργία.

 

Βιολογικοί Ελαιώνες Σακελλαρόπουλου

Πατώντας ΑΠΟΔΟΧΗ, δηλώνετε ότι αποδέχεστε τους όρους χρήσης και την χρήση των cookies στις σελίδες μας. Σε περίπτωση που δεν συμφωνείτε με τους όρους αυτούς, παρακαλούμε αποχωρήστε.

ΑΠΟΔΟΧΗ