Περιγραφή Μια σειρά από κρέμες φτιαγμένες με αγνά, φυσικά συστατικά χωρίς χημικά πρόσθετα, που διαφέρουν ποιοτικά από τις κλασσικές κηραλοιφές ή κεραλοιφές.

Οι βαλσαμοαλοιφές κεριού με βαλσαμέλαιο από βιολογικό ελαιόλαδο, πολύτιμα έλαια, εκχυλίσματα και βιταμίνη Ε διαθέτουν όλες τις νόμιμες γνωστοποιήσεις κυκλοφορίας, ενώ παράλληλα είναι δερματολογικά ελεγμένες.

Δημιουργήθηκαν από την ανάγκη να στραφούμε προς τη φύση για την ομορφιά, την περιποίηση και τα φυσικά καλλυντικά μας.

 

ΠεριγραφήΗ νέα σειρά φυσικών καλλυντικών μας, χειροποίητα φυσικά σαπούνια με βιολογικό ελαιόλαδο, πολύτιμα έλαια και εκχυλίσματα, είναι μια σειρά από σαπούνια φτιαγμένα με αγνά συστατικά και πολλή αγάπη.

Τα χειροποίητα φυσικά σαπούνια με βιολογικό ελαιόλαδο, πολύτιμα έλαια και εκχυλίσματα διαθέτουν όλες τις νόμιμες πιστοποιήσεις κυκλοφορίας.

Ταυτόχρονα, είναι δερματολογικά ελεγμένα και περιέχουν άθερμο, βιολογικό ελαιόλαδο, διαφοροποιώντας τα από τα περισσότερα σαπούνια που κυκλοφορούν.

 

ΠεριγραφήΜια νέα σειρά από 100% φυσικά βαλσαμέλαια, με βάση το άθερμο βαλσαμέλαιο και το βιολογικό ελαιόλαδο των βραβευμένων βιολογικών ελαιώνων Σακελλαρόπουλου, εμπλουτισμένα με φυσικά έλαια και εκχυλίσματα, που προσφέρουν καλλωπιστικές και θεραπευτικές ιδιότητες γνωστές από τα αρχαία χρόνια.

Χρησιμοποιούνται σαν έλαια σώματος. Χαλαρώνουν, ηρεμούν και συμβάλλουν στην περιποίηση της επιδερμίδας με απόλυτα φυσικό τρόπο.