ελιές ελαιόλαδο βιολογικά λάδι gourmet bio

sakellaropoulos organic farming greece

Gold Award - Gemstone Olive Oil - LIOOC 2019

LONDON IOOC βραβείο INFUSION GOLD 2019 ελαιόλαδο
Στις 11 με 13 Απριλίου 2019 πραγματοποιήθηκε ο διεθνής διαγωνισμός London International Olive Oil Competition 2019 (LIOOC), στο Λονδίνο της Αγγλίας.

Ο συγκεκριμμένος διεθνής διαγωνισμός διαθέτει πολύ υψηλά ποιοτικά κριτήρια επιλογής και βράβευσης ελαιολάδων, βάσει του Διεθνούς Συμβουλίου Ελαιολάδου και των διεθνών γευστικών κανόνων και προτύπων.

Η γευσιγνωστική επιλογή γίνεται με την μέθοδο της τυφλής γευσιγνωσίας (blind tasting) απο ειδικούς γευσιγνώστες ελαιολάδου
( expert panel tasters ) διεθνούς κύρους και αξίας.

Συμμετείχαν πάνω απο 500 εξτρα παρθένα ελαιόλαδα από όλο τον κόσμο και από πολλές ελαιοπαραγωγικές χώρες όπως Γαλλία, Κροατία, Ελλάδα, Ιταλία, Πορτογαλία, Ισπανία, Τυνησία, Η.Π.Α κλπ με πολύ υψηλό επίπεδο ποιότητας.

Η βράβευση του Gemstone λαμβάνει χώρα στην πρώτη χρονιά κυκλοφορίας του και στην δεύτερη επίσημη συμμετοχή του,σε έναν από τους μεγαλύτερους διεθνείς διαγωνισμούς ελαιολάδου παγκοσμίως,που καταφέρνει να βρεθεί στην κορυφή της κατάταξης, μετά το Τόκυο και στο Λονδίνο με εξαιρετικά υψηλή βαθμολογία.

Οι βιολογικοί ελαιώνες Σακελλαρόπουλου, συγκεντρώνοντας πολύ υψηλή βαθμολογία βραβεύτηκαν για το νέο αρωματικό ελαιόλαδο Gemstone Flavored Blend Evoo με το ΧΡΥΣΟ βραβείο - GOLD medal, που αποτελεί μεγάλη τιμή και επιβράβευση της προσπάθειας μας επί 27 χρόνια για την επίτευξη ανώτερης ποιότητας .gemstone

Η συγκεκριμένη βράβευση αποτελεί το 96ο συνολικά βραβείο για τους βιολογικούς ελαιώνες Σακελλαρόπουλου, σε παγκόσμιους και διεθνείς διαγωνισμούς γεύσης και ποιότητας.

Άλλες δημοσιεύσεις...: « Best Flavored & Gold Award - Gemstone Olive Oil JOOP 2019