ελιές ελαιόλαδο βιολογικά λάδι gourmet bio

sakellaropoulos organic farming greece

8 στα 8 βραβεία ελαιολάδων - Olivinus 2019

OLIVINUS 2019 διαγωνισμός ελαιολάδου βραβεία grand prestigeΟ διεθνής διαγωνισμός OLIVINUS 2019 πραγματοποιήθηκε στην Μεντόζα της Αργεντινής αρχές Σεπτεμβρίου, με συμμετοχές 194 εταιρειών ελαιολάδου, από 18 ελαιοπαραγωγικές χώρες του κόσμου. Αποτελεί έναν από τους πλέον αναγνωρισμένους διαγωνισμούς γευσιγνωσίας ελαιολάδων παγκοσμίως, έχοντας πολύ υψηλό βαθμό δυσκολίας, πράγμα που αποδεικνύεται από την βαθμολογία 9 / 10 που του έχει δοθεί από το διεθνές σύστημα κατάταξης EVOO World Ranking.

Αποτελεί τον πλέον σημαντικό διαγωνισμό της Λατινικής Αμερικής και γενικότερα των χωρών του Νοτίου ημισφαιρίου.

Μεγαλύτερη δυσκολία προκύπτει και από το γεγονός ότι τα ελαιόλαδα των χωρών του Νοτίου ημισφαιρίου είναι φρέσκα, σχεδόν λίγων ημερών, σε σχέση με τα δικά μας που είναι σχεδόν 1(ενός) έτους από την παραγωγή τους.

Οι βιολογικοί ελαιώνες Σακελλαρόπουλου συμμετείχαν με 8 ελαιόλαδα τους συνολικά, και τιμήθηκαν με 8 μεγάλες διακρίσεις:5 ελαιόλαδα
μας βραβεύτηκαν με την πολύ υψηλή και τιμητική διάκριση του GRAND PRESTIGE ΧΡΥΣΟΥ βραβείου, ενώ 3 ελαιόλαδα μας βραβεύτηκαν με την εξαιρετική διάκριση του ORO - ΧΡΥΣΟΥ βραβείου.

 ΩΛΕΩΑΣΤΡΩΝ GOURMET                         ΧΡΥΣΟ GRAND PRESTIGE

GEMSTONE BLEND EVOO                       ΧΡΥΣΟ GRAND PRESTIGE

ENIGMA SUPERIOR GOURMET                ΧΡΥΣΟ GRAND PRESTIGE

ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟΝ GOURMET                        ΧΡΥΣΟ GRAND PRESTIGE

ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΑΘΕΡΜΟ ΑΓΟΥΡΕΛΑΙΟ          ΧΡΥΣΟ GRAND PRESTIGE

ΦΥΛΛΙΚΟΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΠΡΩΤΕΛΑΙΟ                ΧΡΥΣΟ ORO - GOLD

ΑΡΜΟΝΙΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ                  ΧΡΥΣΟ ORO - GOLD

ENSTAGMA GOURMET EVOO                          ΧΡΥΣΟ ORO – GOLD

OLIVINUS 2019 διαγωνισμός ελαιολάδου βραβεία grand prestige

Είναι η 1η φορά στα 12 χρόνια που λαμβάνει χώρα ο διεθνής διαγωνισμός Olivinus που Ελληνική εταιρεία και Ελληνικά ελαιόλαδα διακρίνονται με τόσες πολλές και υψηλές βραβεύσεις.

Οι 8 βραβεύσεις αυτές συμπληρώνουν τον μοναδικό αριθμό των 126 διεθνών βραβεύσεων για τους βιολογικούς ελαιώνες Σακελλαρόπουλου, αριθμό ρεκόρ για Έλληνα ελαιοπαραγωγό αποκλειστικά των δικών του ελαιοπροϊόντων.