Τριπλή βράβευση ελαιολάδων - Terraolivo International 2015

terraolivo 2015ΤΡΙΠΛΗ  ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ - 6ος TERRAOLIVO 2015 - ISRAEL -ΕΛΑΙΩΝΕΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ

Ιδιαιτερα τιμητικη τριπλη διακριση για τους βιολογικους Ελαιωνες Σακελλαροπουλου στον 6ο παγκοσμιο διαγωνισμο ελαιολαδου TerraOlivo International competition 2015, που αποτελει τον 3ο κορυφαιο διαγωνισμο σε ολο τον κοσμο, βαση διεθνων προτυπων ( EVOOWR ).

Πραγματοποιηθηκε στην πολη της Ιερουσαλήμ στο Ισραηλ,από 8 εως 10 Ιουνιου 2015, συμμετειχαν πανω από 520 ελαιόλαδα από 18 χωρες όπως η Ιπανια, η Ιταλια, η Ελλαδα, η Τυνησια, η Τουρκια, η Πορτογαλια, το Ισραηλ, η Αργεντινη, οι ΗΠΑ, η Ουρουγουαη, η Αργεντινη, το Περου, η Σαουδική Αραβια κ.λ.π

Οι Ελαιωνες Σακελλαροπουλου τιμηθηκαν με τρεις (3) πολύ μεγαλες διακρισεις

από τους ειδικους γευσιγνώστες ελαιολαδου (expert panel tasters ) για το βιολογικο ελαιολαδο τους Ωλεώαστρων premium flavored evooκαθως και για το Αγουρέλαιο έξτρα παρθένο ελαιόλαδο. 

Ωλεωαστρων premium flavored evoo

1)  GRAND PRESTIGE GOLD( 86-100 points )

2) SPECIAL AWARD - BEST FLAVORED OF THE COMPETITION--- ΕΙΔΙΚΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ----ΚΑΛΥΤΕΡΟ FLAVORED ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

  

Αγουρέλαιο Έξτρα Παρθένο Ελαιόλαδο –ΧΡΥΣΟ ΒΡΑΒΕΙΟ – GOLD AWARD

Το "Ωλεωαστρων evoo " των ελαιώνων μας, εχει τιμηθεί το 2013 στο Λονδίνο με

χρυσο βραβείο στα GREAT TASTE AWARDS ενώ το ‘’Αγουρελαιο evoo” τιμηθηκε το 2015

με χρυσο βραβειο στον 20ο BIOL international και ως ένα από τα 25 καλυτερα βιολογικα ελαιολαδα του BIO-press στην Γερμανια.

Είναι για εμας μια μεγαλη και ιδιαιτερα τιμητικη διακριση η τριπλη αυτή βραβευση μιας και προερχεται από  ειδικους γευσιγνώστες ελαιολάδου σε έναν από τους τρεις κορυφαιους διαγωνισμούς παγκοσμιως.
Τα τρια αυτά βραβεια μαζι, αποτελουν το 32ο διεθνες βραβειο των βιολογικων Ελαιώνων Σακελλαροπουλου τα 4 τελευταια χρονια και το 11ο βραβειο για το 2015σε παγκοσμιο επίπεδο