ελιές ελαιόλαδο βιολογικά λάδι gourmet bio

sakellaropoulos organic farming greece

iso

 

FDA Approved

 


BIOHELLAS KOMMENO

 

 

LOGO ΒΙΟ ΕU

 

 

 

 

Βιολογικοί Ελαιώνες Σακελλαρόπουλου 
Premium Βιολογικό Ελαιόλαδο
Gourmet Αρωματικό Ελαιόλαδο
Φυσικές Βιολογικές Ελιές Καλαμών
Υψηλής Ποιότητας


Με έμφαση στα βιολογικά προϊόντα της ελιάς, από το άθερμο premium έξτρα παρθένο πρωτέλαιο ως το αγουρέλαιο ψυχρής εξαγωγής, το άθερμο έξτρα παρθένο ελαιόλαδο και τα limited edition, gourmet αρωματικά ελαιόλαδα, μαζί με τις φυσικές άγουρες πράσινες και ώριμες βιολογικές φυσικές ελιές Καλαμών, έως τις Ανάλατες ελιές Καλαμών με αρωματικά φυτά, το άθερμο βαλσαμέλαιο και τα φυσικά καλλυντικά με βιολογικό ελαιόλαδο, οι βιολογικοί Ελαιώνες Σακελλαρόπουλου, καλλιεργούνται για να δώσουν την πρώτη ύλη σε υψηλής ποιότητας, εξειδικευμένα premium ελαιόλαδα και ελιές.

Οι ελαιώνες μας βρίσκονται κοντά στην Σπάρτη Λακωνίας, σε μια κυρίαρχη περιοχή ελαιοκαλλιέργειας, που θεωρεί το δένδρο της ελιάς ιερό, ενώ φημίζεται για τις ιδανικές κλιματολογικές συνθήκες και το εξαιρετικό φυσικό περιβάλλον της (ΠΓΕ - Προστατευόμενη Γεωργραφική Ένδειξη).

Η πιστοποίηση βιολογικής καλλιέργειας γίνεται απο τον οργανισμό πιστοποίησης BIO - HELLAS, σύμφωνα με όλους τους Ευρωπαικούς κανονισμούς περί βιολογικής γεωργίας, με αριθμό A-411008. 

Σε συμφωνία με το πρότυπο ISO 22000:2005, περί υγιεινής και ασφάλειας τροφίμων, εφαρμόζουμε σύστημα διαχείρισης ποιότητας HACCP (Hazard Analysis Critical Control Points). Οι εγκαταστάσεις μας έχουν εγκριθεί από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων με αλφαριθμητικό αριθμό έγκρισης EL 40 360. Επίσης, η εταιρεία μας είναι αναγνωρισμένη από το FDA (Food and Drug Administration) της Αμερικής, με αριθμό καταχώρησης 15959229376.

Στην καλλιέργεια μας εξελίσσεται καθημερινά μια συνεργασία με την φύση, που δίνει στα ιδιαίτερα βιολογικά ελαιοπροϊόντα μας gourmet γεύσεις και ανώτερα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά, με κύριο σκοπό την επίτευξη της υψηλότερης ποιότητας.