Chef Aggelopoulos Kostas - Φυλλικόν Βιολογικό Πρωτέλαιο
" Ροφός " με παστινάκι, κυδώνια, αυγά σολωμού και άνηθο με άθερμο βιολογικό πρωτέλαιο Φυλλικόν. Ο…
Διαβάστε περισσότεραChef Ioannidis Konstantinos - Ωλεώαστρων Ελαιόλαδο Gourmet
" Sea Journey " Χταπόδι σχάρας, πουρές καπνιστής μελιτζάνας,πολέντα, coulis από πιπεριά τσίλι,σαλάτα escarole και ελαιόλαδο…
Διαβάστε περισσότεραChef Kakoulis Thodoris - Φυλλικόν Βιολογικό Ελαιόλαδο
" Culmination " Φαγκρί σε λεπτές φέτες, αλατισμένο με ανθό αλατιού, αγγούρι, φρέσκια τομάτα Σαντορίνης, κάπαρη,…
Διαβάστε περισσότεραChef Marinopoulos Giannis - Gourmet Ελαιόλαδο Ωλεώαστρων
" Pearls " Ταρτάρ καραβίδας, φράουλα,αβοκάντο, χαβιάρι και gourmet ελαιόλαδο Oleoastron. Ο Executive Chef Marinopoulos Giannis του Oasis Restaurant -…
Διαβάστε περισσότεραChef Agious Spyros - Ελαιόλαδο Flavored Gourmet Enigma
" Enigmatic Sea Breeze " Ελαιόλαδο Flavored Gourmet Enigma, φτιαγμένο με xταπόδι αποξηραμένο, πουρέ μανιταριών, πίκλες…
Διαβάστε περισσότεραΛέσχη Σπάρτης Σύμμετρον - Κοκτέιλ με ελαιόλαδο Gemstone Blend
" Las Spartas " Χειροποίητο λικέρ καρύδι, φρέσκος χυμός λεμονιού, σκούρο ρούμι, σιρόπι αγαύης, ξύσμα από…
Διαβάστε περισσότερα