12 ελαιόλαδα στα Elite Olive Oils - Berlin Olive Oil Awards 2021

berlin global olive oil awards 2021 διεθνής διαγωνισμός ελαιολάδων

Την μεγάλη και ιδιαίτερα τιμητική διάκριση των 12 διεθνών βραβείων σε 12 ισάριθμες συμμετοχές ελαιολάδων τους πέτυχαν οι βιολογικοί Ελαιώνες Σακελλαρόπουλου, στον διεθνή διαγωνισμό Berlin Global Olive Oil Awards 2021 που πραγματοποιήθηκε στο Βερολίνο της Γερμανίας, από τις 12 έως τις 18 Απριλίου του 2021.

Στον μεγάλο διεθνή διαγωνισμό του Βερολίνου, συμμετείχαν πάνω από 700 ελαιόλαδα από 22 ελαιοπαραγωγικές χώρες του κόσμου, όπως την Ισπανία, την Ιταλία, την Ελλάδα, τη Γαλλία, το Ισραήλ, το Μαρόκο, την Πορτογαλία, την Τυνησία, την Τουρκία, την Κροατία κ.λ.π.

Αποτελεί έναν παγκόσμιο διαγωνισμό γευσιγνωσίας ελαιολάδων με πολύ υψηλά ποιοτικά στάνταρ δοκιμής και αξιολόγησης.

Όπως αναμένεται από οποιονδήποτε αξιόπιστο διεθνή διαγωνισμό και βάσει των προτύπων του Διεθνούς Συμβουλίου Ελαιολάδου, ακολουθείται η διαδικασία της τυφλής γευσιγνωσίας, που σημαίνει πως οι κριτές δεν έχουν καμία πρότερη γνώση των δειγμάτων που δοκιμάζουν.

Το πάνελ των κριτών ελαιολάδου του Berlin GOOA 2021 που δοκίμασαν τα ελαιόλαδα που συμμετείχαν, αποτελείται από επιστήμονες με τεχνογνωσία αλλά και πρωτοπόρους εξειδικευμένους γευσιγνώστες ελαιολάδου, θέτοντας τα πρότυπα για έναν αξιόπιστο και καινοτόμο διεθνή διαγωνισμό ελαιολάδων.

Οι βιολογικοί ελαιώνες Σακελλαρόπουλου συμμετείχαν με 12 ελαιόλαδα τους συνολικά, και τιμήθηκαν αντίστοιχα με 12 διακρίσεις:


Flavored Gourmet Enigma ΠΛΑΤΙΝΕΝΙΟ BRABEIO

GEMSTONE Blend Gourmet EVOO ΧΡΥΣΟ BRABEIO

MASTERPIECE Blend Gourmet EVOO ΧΡΥΣΟ BRABEIO

MAJESTIC Blend Gourmet EVOO ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΒΡΑΒΕΙΟ

ΦΥΛΛΙΚΟΝ ΠΡΩΤΕΛΑΙΟ ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΒΡΑΒΕΙΟ

ΩΛΕΩΑΣΤΡΩΝ Gourmet EVOO ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΒΡΑΒΕΙΟ

ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟΝ Gourmet EVOO ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΒΡΑΒΕΙΟ

ENSTAGMA Saffron EVOO ΧΑΛΚΙΝΟ ΒΡΑΒΕΙΟ

ENSTAGMA Saffron & Sage EVOO ΧΑΛΚΙΝΟ ΒΡΑΒΕΙΟ

ΑΓΟΥΡΕΛΑΙΟ ΠΡΩΙΜΗΣ ΣΥΓΚΟΜΙΔΗΣ ΧΑΛΚΙΝΟ ΒΡΑΒΕΙΟ

ΑΡΜΟΝΙΑ ΜΟΝΟΠΟΙΚΙΛΙΑΚΟ ΧΑΛΚΙΝΟ ΒΡΑΒΕΙΟ

ΑΡΜΟΝΙΚΟΝ ΕΞΤΡΑ ΠΑΡΘΕΝΟ ΧΑΛΚΙΝΟ ΒΡΑΒΕΙΟ

berlin global olive oil awards 2021 διεθνής διαγωνισμός ελαιολάδων
Τα συγκεκριμένα 12 βιολογικά και gourmet ελαιόλαδα, με τις υψηλές βαθμολογίες και τις αντίστοιχες βραβεύσεις με τις οποίες τιμήθηκαν από τους ειδικούς γευσιγνώστες, κατατάσσονται πλέον στα Elite Olive Oils του διεθνή διαγωνισμού Berlin Global Olive Oil Awards 2021.

Είναι ιδιαίτερη τιμή για εμάς να βλέπουμε τα βιολογικά, Single Estate ελαιοπροϊόντα μας να αναγνωρίζονται στους μεγαλύτερους παγκόσμιους διαγωνισμούς για την υψηλή ποιότητα τους, για την καινοτομία στην παραγωγή τους, την μοναδική γεύση και τους υπέροχους συνδυασμούς τους, ενώ παράλληλα να θεωρούνται από τα κορυφαία διεθνώς.

Οι 12 μεγάλες βραβεύσεις αυτές, στον Berlin Global Olive Oil Awards 2021, συμπληρώνουν τον μοναδικό αριθμό των 250 διεθνών βραβεύσεων για τους βιολογικούς ελαιώνες Σακελλαρόπουλου παγκοσμίως, αριθμό ρεκόρ για Έλληνα ελαιοπαραγωγό αποκλειστικά των δικών του ελαιοπροϊόντων (Single Estate producer).


berlin global olive oil awards 2021 διεθνής διαγωνισμός ελαιολάδων