Ελαιόλαδα Βιολογικά Premium 
Ελιές Βιολογικές Gourmet 

 

Φαινολικά & Αρωματικά Ελαιόλαδα 
Βαλσαμέλαιο & Φυσικά Καλλυντικά

 


Στους πρόποδες του Ταΰγετου και του Πάρνωνα, κοντά στη Σπάρτη Λακωνίας βρίσκονται οι βιολογικοί Ελαιώνες Σακελλαρόπουλου, όπου καλλιεργούνται ελιές βιολογικά, πιστοποιημένες από τον οργανισμό ΒΙΟ-ΕΛΛΑΣ από το 1992.

 


Επιλέξαμε εξ αρχής συνειδητά να ασχοληθούμε με τη βιολογική καλλιέργεια γνωρίζοντας τα οφέλη που συνεπάγεται για την ανθρώπινη υγεία και για το ίδιο το περιβάλλον.

Ξεκινήσαμε όταν η βιολογική γεωργία ήταν άγνωστη στην Ελλάδα και στόχος μας ήταν και παραμένει η παραγωγή υψηλής ποιότητας βιολογικών ελαιολάδων και ελιών με ταυτότητα, καινοτομία και με υγειοπροστατευτικά συστατικά επιστημονικά τεκμηριωμένα, ανήκοντας στην κατηγορία των βιολειτουργικών τροφίμων με ισχυρισμό υγείας.

   

Βιολογικά Λειτουργικά ελαιοπροϊόντα

Με Ισχυρισμό Υγείας

 


Τα βιολογικά ελαιόλαδα και οι ελιές μας έχουν τιμηθεί με τον αριθμό ρεκόρ των 233 διεθνών βραβεύσεων στους εγκυρότερους διεθνείς διαγωνισμούς γευσιγνωσίας για την εξαιρετική ποιότητα τους,  ενώ λόγω των υψηλών υγειοπροστατευτικών συστατικών τους συμμετέχουν σε πανεπιστημιακές μελέτες και κλινικές έρευνες για την προστασία της ανθρώπινης υγείας.

 


Η παλέτα των εξειδικευμένων βιολογικών ελαιοπροϊόντων μας είναι limited edition και περιέχει: βιολογικά άθερμα έξτρα παρθένα ελαιόλαδα, με χαμηλή οξύτητα και premium gourmet ελαιόλαδα εξειδικευμένης τεχνογνωσίας με παγκόσμιες διακρίσεις, βιολογικές φυσικές επιτραπέζιες ελιές με ελάχιστο αλάτι, gourmet ελιές αλλά και ανάλατες.

Την συλλογή μας συμπληρώνει το άθερμο βαλσαμέλαιο, τα φυσικά καλλυντικά, οι βαλσαμοαλοιφές κεριού, τα χειροποίητα σαπούνια και τα φυσικά λάδια σώματος.