olive oil olives sakellaropoulos organic

sakellaropoulos organic farming greece

Ο Γιώργος Σακελλαρόπουλος, ιδρυτής και ιδιοκτήτης της εταιρείας Βιολογικών Ελαιώνων Σακελλαρόπουλου, μιλάει στο epixeiro.gr για την πορεία του στον χώρο της ελαιοπαραγωγής, μια διαδρομή…
The Sakellaropoulos family olive groves, with the Taygetos Mountain in the background (Courtesy of Sakellaropoulos Organic Farming) Nick Sakellaropoulos grew up watching his father…
INNOVATIVE PRODUCTS WITH INTERNATIONAL AWARDS With the incomparable record of 85 international awards, participation in significant university nutritional studies, such as Harvard, and export…
By Αντώνης Παπαδάκης 1.How much olive oil should we consume?  What quantity is ideal for daily consumption? Fats are an energy source for the body…
Οι μέλετες που έγιναν και οι μελέτες που βρίσκονται σε εξέλιξη δείχνουν πολύ θετικά αποτελέσματα για τις βιολογικές ελιές Καλαμών By Ελένη Δασκαλάκη Φαίνεται πως…
 With cardiovascular disease being the leading cause of death in the world, every natural way of lowering cholesterol and lipids (fatty compounds) is welcome.…
Oleocanthal in EVOO causes a rupture of cancerous cells, releasing enzymes and causing cell death, without harming healthy cells. A new study has proven…
“ 23 Χρυσές βραβεύσεις στα Great Taste Awards συνολικά για τους βιολογικούς ελαιώνες Σακελλαρόπουλου ”04-08-2018 09:17    ΣΠΑΡΤΗ. Στα Great Taste Awards 2018, στο Λονδίνο, στο…

specialized products olive limited quantity